Actele necesare întocmirii dosarului de împrumut variaza în funcţie de tipul împrumutului.
Perioada în care se poate obţine un împrumut variaza intre 30-45 min
Da, dacă aveţi viza de resedinţa în raza mun.Chişinau
Compania noastră oferă maxima de 10.000 lei
Imprumut pina la salariu 1000-5000 lei cu termenul limită pînă la 5 luni, doar cu buletinul
Imprumut de consum 5500-10 000 lei cu termenul maximal pînă la 6 luni, buletin de identitate şi adeverinţa de salariu
Există doar un singur comision la acordarea împrumutului care se reţine din start, în valoare de 5 % din suma împrumutului acordat.
Rată dobânzii variază în dependenţă de termen şi de sumă, cu recalcul la zi,. Pentru detalii şi dobânzi exacte- apelaţi la Calculator credite de pe pagină principală unde veţi avea posibilitatea să calculaţi dobândă pentru orice sumă şi termen;
Da. Orice împrumut poate fi lichidat anticipat, partial sau total. Aveți posibilitatea să rambursați împrumutul înainte de termenul indicat în contract. Pentru a afla suma exactă spre plată în cazul rambursării anticipate vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei Mini-Credit.
Da, deoarece la completarea cererii de împrumut declarați şi veniturile neoficiale.
Vechimea la ultimul loc de munca trebuie sa fie de minim 4 luni de zile neintrerupte.
Dobânda anuală efectivă care are rolul de a oferi clientilor o imagine de ansamblu asupra costurilor totate ale unui împrumut. In calculul DAE întra toate costurile legate de contractarea împrumutului respectiv, înclusiv comisioane.
Dacă eşti un client nou, urmareşte instructiunile de pe site care te vor îndruma în procesul de solicitare a împrumutului: alege durată şi valoarea împrumutului şi apasa butonul „depune cererea”. Apoi completează formularul şi în decurs de 45 min vei fi contact de un reprezentant al companiei noastre.
Da, cu conditia ca sa nu existe restante la creditele şi împrumuturile contractate şi sa va permita veniturile lunare.
Da, vă putem oferi o amânare de scurtă durată a datei de plată. Pentru a beneficia de amânarea plății și a afla condițiile acesteia vă rugăm să contactați un reprezentant al companiei Iute Mini-Credit.
Rambursarea împrumutului poate fi achitata de orice persoana care detine la el buletinul şi fisa de plata a împrumutatului.
Contractul de împrumut va fi semnat la oficiul OM” Mini- Credit” SRL , pe adresa mun.Chişinau, str.Independentei 14/1, of.43.
Suma împrumutului poate fi ridicată în numerar doar la oficiul OM “Mini-Credit”SRL pe adresa mun.Chişinau, str.Independentei 14/1, of.43

Cum poți primi împrumutul?

credit_phone11 Indepliniti formularul online, telefonați sau vizitați oficiul nostru pentru a completa cerere de împrumut. line-2x150 ctime_credit11 Așteptați raspunsul nostru referitor la aprobarea creditului. Aceasta va dură maxim 45 de minute. line-2x150 12321321 Vizitați oficiul nostru pentru semnarea actelor necesare și primirea banilor. Luați doar buletinul de identitate..